Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Üsküdar’dan Bir Dünya Şampiyonu Daha..

Macaristan'ın Budapeşte kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda her iki kolda da namağlup şampiyon olan Üsküdar Belediyesi sporcusu Esra Kiraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyareti etti.

Başkan Türkmen, milli sporcuya başarılarının devamını dileyerek 10.000 TL ödül verdi. Türkmen “Bu ödül; Esra’nın başarıları karşısında sembolik bir ödül. Kendisine desteğimiz sürecek” dedi.

Bünyesinde barındırdığı spor takımlarının yanı sıra amatör sporculara verdiği destekle de bilinen Üsküdar Belediyesi, bilek güreşinde dünya şampiyonu olan Esra Kiraz’ı da ödüllendirdi. Macaristan'ın Budapeşte kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda her iki kolda da namağlup şampiyon olan Esra Kiraz’ı makamında ağırlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, spora ve sporcuya destek verirken özellikle amatör branşlara önem verdiklerini ifade etti. “Esra’nın başarıları karşısında sembolik bir ödül veriyoruz. Daha başarılı olabilmesi adına bazı ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olacaktır. Kendisine desteğimiz sürecek” diye konuşan Türkmen, Esra’nın başarılarıyla gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Esra Kiraz ise konuşmasında, zorlu çalışma süreçlerinin ardından yakaladığı şampiyonluğu tüm Türkiye’ye armağan ettiğini söyledi. “ Sol kolda 15, sağ kolda 14 rakibimi yendim, hiç mağlubiyet almadım ve dünya şampiyonu oldum” diye konuşan Kiraz; Üsküdar Belediyesi ve Başkan Hilmi Türkmen’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.