Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

Yavaş, Güne Hacı Bayram-I Veli Camii’inde Başladı

Bugün mazbatasını alacak olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, güne Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde sabah namazını kılarak başladı. Namazın ardından Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret eden Yavaş, basın mensuplarına da kısa bir açıklama yaptı.


 
Yavaş, “Ankara’nın kurucularından olan Hacı Bayram-ı Veli’yi ziyaret edip, duamızı ettik. 15.30’da mazbatamızı aldıktan sonra Anıtkabir’e gidip Ankaramızı Ankara yapan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşumuzu yapıp görevimize başlayacağız, inşallah. Allah’ım hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu. 
 
Yavaş, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.