Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Başbakan Yıldırım: Yücel Konusunda Kısa Sürede Bir Gelişme Olacağı Kanaatindeyim

Belarus ziyaretinin ardından Almanya’da Başbakan Angela Merkel ile görüşecek olan Başbakan Binali Yıldırım, bir yıldır Türkiye’de tutuklu Die Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel ile ilgili “Kısa sürede bir gelişme olacağı kanaatindeyim” dedi.

DW Türkçe’ye göre, Berlin’de üst düzey temaslarda bulunacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Alman ARD televizyonunda katıldığı Tagesthemen programında, Deniz Yücel hakkında açıklamalar yaptı.

Başbakan Yıldırım, Deniz Yücel’in serbest kalıp kalamayacağına ilişkin soruya “Onun kararını ben vermiyorum, mahkemeler o kararı veriyor. Ümit ederim kısa sürede serbest kalmış olur. Kısa sürede bir gelişme olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.