Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina milliyetçi hareket partisi astım

Çin’in Çiçek İhracatı 700 Milyon Doları Aştı

Çin Çiçek Derneği tarafından açıklanan verilere göre, 2021 yılında Çin’in çiçek sektörünün dış ticaret hacmi yıllık bazda yüzde 12,66 artarak 700 milyon doları aştı. Çin Çiçek Derneği Genel Sekreteri Zhang Yinchao, Kovid-19 salgınının etkisiyle talebin azalmasından dolayı Çin’de çiçek sektörünün ciddi sınamalarla karşı karşıya kaldığını belirtti.
 


Zhang, çiçek yetiştiricilerine ve şirketlerin pazarlama yöntemlerini dönüştürmelerine destek vereceklerini, çiçek tüketimini genişletmek amacıyla 5G ve yapay zekâ teknolojilerinin kullanılmasına yardımcı olacaklarını söyledi. Çinli yetkili, çiçek ticareti alanındaki uluslararası işbirliğini güçlendirmek, küresel piyasaları keşfetmek ve çiçek ihracatını artırmak için çalışmalarını artıracaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.