Öne Çıkanlar esnaf Covid19 beşiktaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halka arz fetö ırak tsk istanbul Esnaf Turk Fatura Tai Chi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Elif Banu Kocaoğlu Yıldız

Çinli Araştırmacılar, Atık Sudaki Korona Virüsü Temizleyen Cihaz Geliştirdi

Çinli araştırmacılar tıbbi atık sularını arıtarak mikroplardan temizleyen bir cihaz geliştirdi. Söz konusu cihaz, tıbbi atık suyu elektron ışını radyasyonuyla atabiliyor. Çin Atom Enerjisi Kurumu tarafından yapılan açıklamada, cihazın Hubei Eyaleti olan Shiyan’da uzman inceleme ve kabul testlerinden geçildiği söylendi.



Ekipman, China General Nuclear Power Corporation ve Tsinghua Üniversitesi tarafından geliştirildi. Cihaz, birkaç aydır Shiyan’ın Xiyuan Hastanesi’nde deneme operasyonundaydı ve virüsleri temizlemede etkili olduğu kanıtlandı. Teknoloji, tıbbi atık suda koronavirüs dahil olmak üzere patojenlerin yayılmasını önlemek için etkili ve güvenli bir çözüm sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.