Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak cumhurbaşkanı erdoğan pkk

Düşen Rus Askeri Uçağın Enkazı Bulundu

Suriye’ye gitmek üzere Rusya’nın Soçi kentinden havalandıktan sonra düşen Rus T-154 askeri uçağının enkazının kurtarma helikopterince Karadeniz’de bulunduğu  belirtilirken, 8’i mürettebat olmak üzere  92 kişiyi taşıyan uçağın yolcularının çoğunun ünlü Alexandrov Ordu Korusu üyeleri olduğu bildirildi.

Russia Today (RT), Soçi’den havalandıktan sonra irtibatı kesilen Rus T-154  askeri uçağının gövde parçalarının kurtarma helikopterlerince Karadeniz’de bulunduğunu duyurdu. Bu arada, Rus Savunma Bakanlığı, yolcuların çoğunun da, Rus askerlerinin görevli olduğu,  Suriye’nin Lazkiye kentinin yakınlarındaki  Khmeimin üssündeki Noel kutlamalarına katılacak Alexandrov Askeri Korosu’nun üyeleri olduğunu da kaydetti.

Rusya Savunma Bakanlığı’nın uçakta  medya mensuplarının da bulunduğunu açıkladığını anlatan RT’ye göre, Bakanlık, açıklamasında Soçi’den kalkan helikopterlerinin kaza yerini bulduğunu duyururken, uçağın enkazının Soçi sahilinin 1,5 kilometre açıklarında 50-70 metre derinliğinde bulunduğu bildirildi.

Bu arada, Rus medyasına konuşan yerel kurtarma ekipleri de şimdiye kadar denizde hayatta kalan yolcu bulamadıklarını söyledi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.