Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist PUBG MOBILE

Mengtian Laboratuvar Modülü Başarıyla Fırlatıldı

Çin uzay istasyonunun son parçası olan Mengtian labovatuvar modülü bugün başarıyla fırlatıldı. Mengtian labovatuvar modülü, Beijing saatiyle bugün 15.37’de ülkenin güneyindeki Hainan eyaletinde yer alan Xichang Uydu Fırlatma Merkezi’nden Uzun Yürüyüş-5B Y4 taşıyıcı roketiyle uzaya gönderildi.

 

Diğer yandan, Shenzhou-14 mürettebatının dört aydan fazla süredir yörüngede çalıştığı, üç taykonotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan Shenzhou-15 insanlı uzay misyonu için de hazırlıklar sürüyor. Çin’in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi, uzay aracının fırlatılması için hazırlanırken, mürettebatın eğitimi devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.