Öne Çıkanlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çin istanbul cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye Alexandra Frantti Dantel İsrail terörist recep tayyip erdoğan almanya

Putin Suudi Kralı İle Görüştü

Suriye ihtilafında Esad Yönetiminin başlıca destekçilerinden Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün  Suudi Kralı Salman ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Suriye krizine ağırlık verildi.

Kremlin basın bürosuna göre,  Vladimir Putin’in bugün Kral Salman ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında  iki lider, Suriye krizinin çözümlenmesi ve Ortadoğu’da güvenlik sağlanması arzularını ifade etti.

Açıklamaya göre iki liderin Rusya ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin tüm alanlarda genişletilmesi isteğini de dile getirdikleri görüşme sırasında “Suriye’deki kriz durumunun çözümlenmesi ve tüm Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da istikrar ve güvenliğin sağlanması” gereği de ifade edildi.

Bu arada, görüşmede Vladimir Putin’in Kral Salman’a  Rusya’ya ziyaret davetini teyip ettiği de bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.