Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Trump’ın Avrupa’daki Popülaritesi Bir Hayli Düşük

Avrupa ülkelerinin ilişkilerinde sıkıntı yaşadıkları ABD Başkanı Donald Trump’ın Avrupa’da popülaritesinin bir hayli düşük olduğu belirlendi.

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Figaro için Odoxa-Dentsu Consulting tarafından 13-14 Haziran tarihlerinde ABD-Kuzey Kore zirvesinin hemen ardından bin kadar Fransız’ın katılımıyla gerçekleştirilen bir araştırma, Donald Trump’ın popülaritesinin çok düşük düzeyinde olmaya devam ettiğini gösterdi.

Ankete katılanlardan sadece yüzde 8’i Trump konusunda olumlu düşünüyor. Olumsuz görüşleri olanların oranı ise yüzde 71 olarak hesaplandı.

Bu arada, ayrıntılara girildiğinde ise Fransızların yüzde 86’sı Trump’ı “agresif”, yüzde 81’i “ırkçı”, yüzde 81’i de “tehlikeli” olarak görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.