Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen

Uluslararası Havayolları, Beijing Seferlerini Yeniden Artırıyor

"Air China" Paris'ten haftada bir uçak gelişini yeniden programına dahil ettiğini internet sitesinde açıkladı. Air China'nın Japon eşdeğeri ANA da yine Narita Havalimanı'ndan Beijing istikametindeki uçuşlarına ağustosta başlayacak. Etihad, Çin'in haziran sonunda yolcuların karantina sürelerini, 21 günden 7 güne indirerek,  kısaltma kararından sonra zaten Beijing'e uçuşlarını başlatmıştı. 
 


Çin Sivil Havacılık Kurumu (CAAC)  2020 yılında Beijing'e direkt uçuşları yasaklamıştı. Çin başkentine gelmek isteyen yolcuların önceden yetkililer tarafından saptanan bir başka kentte karantina süresi geçirip Beijing'e daha sonra gelebilmeleri gerekiyordu. 
 
Ancak karantina kurallarının esnetilmesine rağmen Çin, artık koronavirüs ile birlikte yaşamaya kendini alıştırmış bir dünyada yine de olabildiğince yalıtılmış durumda. Esasen başlatılmış bulunan uçuşlar da haftada bir uçuş ile sınırlı olup yolcu sayısını da zorunlu olarak kısıtlı tutuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.