Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Xi, Çin Komünist Partisi’nin 100. Yıldönümünde Özel Bir Konuşma Yapacak

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek bir dizi etkinlik hakkında bilgi verildi. Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı Başkan Yardımcısı Wang Xiaohui, bugün düzenlenen basın toplantısında, Çin Cumhurbaşkanı, ÇKP Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkezi Askeri Komisyon Başkanı Xi Jinping’in kutlama töreninde bir konuşma yapacağını ifade etti.


 
Partinin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sekiz kategoride çeşitli kutlama etkinlikleri düzenleneceğini dile getiren Wang, ÇKP Merkez Komitesi’nin parti üyelerine partinin tarihinin en iyi şekilde öğretilmesi için bir kampanya başlatacağı bilgisini verdi. Wang, partinin çalışmalarına olağanüstü katkılarda bulunan üyelere “1 Temmuz Madalyası” takdim edileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.