Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel kınama

‘’Borç Yapılandırması Ekonomiyi Canlandıracak’’

Yeni borç yapılandırmasının esnaf için can suyu olacağını esnafın da kazanacağını ifade eden Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Borç yapılandırması ile esnaf da kazanacak devlet de. Yapılandırma ekonomiyi canlandıracak. Esnafından çiftçisine, şoföründen öğrencisine devlete borcu olan herkes borcundan kurtulacak” ifadelerini kullandı.
 
‘’Bu Fırsatı Herkes Çok İyi Değerlendirmeli’’

Yapılandırma kanununun görüşmelerinin TBMM’de sürdüğünü belirten Palandöken vergi ve sgk primlerinin yanı sıra trafik cezalarını, öğrenci harçlarını,ve belediyenin su alacaklarını da kapsadığını belirtti ve şöyle devam etti: ‘’Vergi ve prim borçlarına sonradan eklenenlerle birlikte yaklaşık 300 milyar liralık borç yapılandırılacak. Bu fırsatı herkes çok iyi değerlendirmeli”
 
“Zamanında Ödeyen Ödüllendirilmeli”

Borcunu zamanında ve tam ödeyenlerin de unutulmaması gerektiğini söyleyen Palandöken, “Yapılandırma kanunları ile borcunu zamanında ve tam ödeyen esnaf küstürülmemeli. Bu durumda olanlara 2017 yılından itibaren makul bir vergi indirimi yapılmalı” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.