Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Borusan Filarmoni Valeriy Sokolov İle  Sahnede Olacak

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) günümüzün önde gelen keman virtüözlerinden biri olan Valeriy Sokolov ile müzikseverlerin karşısına bir kez daha çıkacak. Ünlü şef Sacha Goetzel'in yönetimindeki BİFO konseri 12 Ocak Perşembe akşamı Lütfi Kırdar ICEC’de olacak.

Philharmonia, Cleveland, City of Birmingham senfoni orkestraları, Fransa Ulusal Orkestrası ve Deutsche Kammerphilharmonie Bremen gibi büyük topluluklarla verdiği konserlerle Ashkenazy, Zinman, Petrenko ve Nelsons gibi büyük şeflerle çalışmış olan Sokolov, Yehudi Menuhin Okulu’nun en ünlenen mezunlarından biri olarak biliniyor. 2005’te George Enescu Uluslararası Keman Yarışması’nda birinci olan sanatçı, konser ve kayıt çalışmalarının yanı sıra Almanya’nın romantizm ruhunu doğal örtüsü ile halen yaşatmakta olan Konstanz bölgesinde bir oda müziği festivalini yönetiyor. BİFO ve Sokolov, klasik müzikte romantik dönemin iki devi, Brahms ve Bruckner’in yapıtlarından oluşan bir programla etkileyici bir geceye imza atacak. Konser saat 20.00'de gerçekleşecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.