Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti bugünün gündemi kınama dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina yapı kredi

Cermodern Yaz Ayı Etkinliklerine Devam Ediyor

Cermodern, yaz aylarında sıklıkla düzenlediği açık hava film gösteriminde bu akşam "The Hateful Eight" filmi izlenecek.

Birçok uluslararası ödül sahibi filmde, gizli bağlılıkların hayatta kalmayı nasıl tehdit ettiği anlatılıyor. Film, Amerika’da İç Savaş’ın bitiminden 6, 8 ve ya 12 yıl sonra yoğun tipiden kurtulmak için dağdaki konaklama yerine sığınanların, gizli bağlılıklarının hayattlarını nasıl tehdit ettiği konu ediyor. 


2015 Berlin Uluslararası Film Festivali Panorama C.I.C.A.E ve Seyirci Ödülü sahibi filmin yönetmenliğini Quentin Tarantino yapıyor. Filmde Channing Tatum, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell ve Samuel L. Jackson gibi oyuncular yer alıyor.

The Hateful Eight filmi bu akşam 20.15'te Cermodern'de Ankaralı sinemaseverlerle buluşacak. Detaylı bilgi için http://www.cermodern.org/the-hateful-eight.html adresi ziyaret edilebilir.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.