Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

"Daha" Beyaz Perdeye Taşınıyor

Hakan Günday’ın 2013 yılında yayınlanan kitabı “Daha” beyaz perdeye taşınıyor. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı film  3 Temmuz’da dünya galası yapacak.
Onur Saylak’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Daha’nın konusu ise şöyle:
Gaza 14 yaşında babasıyla beraber Ege’nin bir kasabasında yaşar. Gaza’nın hayali yaşadığı yerden ayrılarak liseyi büyük şehirde okumaktır. Babası ise göçmen kaçakçılığı yapmaktadır. Günleri göçmenleri gözlemlemek ile geçen Gaza babasının baskıcı, despot karakterinden nasıl etkilenecektir? Karakteri babasının etkisinde mi gelişecektir? Yoksa kendi hayatını mı belirleyecektir?

Daha dünya galasını 3 Temmuz'da 52. Karlovy Vary Film Festivali ana yarışma bölümünde gerçekleştirecek.

Daha'nın Fragmanı:

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.