Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist PUBG MOBILE

Duman, Volkswagen Arena’da Müzikseverlerle Buluşuyor

Türkiye’de rock müziğin en başarılı ve sevilen gruplarından Duman, GarantiOne ana sponsorluğunda 2 Aralık Pazar günü Volkswagen Arena’nın müzikseverlerle buluşuyor.

“Aman Aman”, “Senden Daha Güzel”, “İçerim Ben Bu Akşam”, “Helal Olsun”, “Eyvallah”, “Seni Kendime Sakladım” gibi dillerden düşmeyen şarkıları ile yerli sahnesinin en sevilen ekiplerinden Duman; 2013’te yayınladığı “Darmaduman” albümünün ardından yaklaşık 20 yıllık müzik yolculuğuna devam ediyor.


Türk rock sahnesinin öncü gruplarından Duman GarantiOne ana sponsorluğunda müzikseverlere Volkswagen Arena’da eğlenceli bir konser deneyimi yaşatacak. Konserin biletleri Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
DumanVolkswagen Arena
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.