Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Filinta’ya Bir Ödül De Tıp Öğrencilerinden Geldi

Bu yıl birçok kurum ve organizasyondan ödüller alan, yapımcılığını ES Film’in üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Filinta Bin Yılın Şafağında dizisine bir ödül de tıp öğrencilerinden geldi.

Turgut Özal Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (TÖBAT) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresinde Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ‘Yılın En İyi Dizisi’ seçildi. 8-10 Nisan arasında, Ankara – Kızılcahamam Swiss International Otel’de gerçekleşen Tıp Kongresine ödülü almak üzere Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizi ekibinin başrol oyuncularından Cem Uçan, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal ve Gülşah Şahin birlikte katıldı.

Doktor adayları Filinta sever

Cumartesi gecesi düzenlenen ödül töreninin ardından ertesi gün Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Türkiye’nin ve dünyanın değişik fakültelerinden Uluslararası Bilimsel Kongre Akademi Ödülleri ile birbirinden farklı bilimsel ve sosyal workshop programlarına katılan öğrencilerin karşısına çıkan Filinta ekibi söyleşisinde keyifli anlar yaşandı. Ünlü oyuncuları karşılarından gören Filinta sever doktor adayları, Cem Uçan, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal’i soru yağmuruna tuttu. Sıkı dizi izleyicileri olan doktor adayları ve öğretim görevlileri, söyleşi sonrasında sevdikleri oyuncularla fotoğraf çektirmek için yarıştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.