Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Hacettepe Senfoni Orkestrası, Sezonu “Cumhuriyet Konseri”yle Açıyor

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası, Cumhuriyetin 95. Yıldönümü için vereceği özel bir konserle yeni sezonu açıyor.

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın, Genel Müzik Direktörü Şef Burak Tüzün yönetiminde gerçekleştireceği “Cumhuriyet Konseri”, 26 Ekim Cuma günü, saat 19.30’da Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezinde yapılacak.

Konserin ilk bölümünde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Kompozisyon ve Orkestrasyon çalışan genç yeteneklerden M. Burak Soykan’ın ödüllü eseri seslendirilecek. İkinci bölümde ise, dünya çapındaki sanatçıların ustalık sınıflarında yer alan genç piyanist Kenan Tatlıcı solist olarak yer alacak.

DÜNYA PRÖMİYERİ YAPILACAK
Cumhuriyetin 95. Yılı’na özel düzenlenen konserin son bölümünde,Cumhuriyet döneminin tanınmış Türk bestecisi Yalçın Tura’nın 6.Senfonisi’nin dünya prömiyeri yapılacak.
Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın bu sezon verdiği ilk konser olan “Cumhuriyet Konseri” ücretsiz ve halka açık düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.