Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank kınama ihracat cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan TarımGFE Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Metina cumhuriyet halk partisi

İDSO-Denizbank Konser Sezonu Aya İrini'de Açılıyor
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası DenizBank Konserleri, İDSO’nun 72. yılında Guy Braunstein yönetiminde ve Amihai Grosz solistliğinde gerçekleşecek konserle başlıyor. İDSO DenizBank konserlerinin yeni sezon açılışı, Aya İrini’nin etkileyici akustiği ve atmosferinde 3 Ekim Salı akşamı yapılacak. 
Sanatçıların eserlerinin benzersiz bir yorumla sunulduğu İDSO DenizBank Konserleri’nin açılış gecesinde Berlin Flarmoni Orkestrasının ünlü Concert Meister’ı olarak bilinen Guy Braunstein hem şef hem solist olarak yer alacak. Konserde ayrıca , ünlü viyola sanatçısı Amiahi Grosz sanatseverlere unutulmayacak bir müzik ziyafeti sunacak.
Konserin ilk bölümünde İDSO, Mozart'ın 5 numaralı keman konçertosunu seslendirecek. Konserde İDSO ayrıca Dvorak'ın 8. numaralı Senfonisi ile William Walton'ın keman konçertosu ile sahnede olacak. Konser saat 20.00'de 'de başlıyacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.