Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

İş Sanat Yeni Yılı Viyana Gala Konseriyle Karşıladı

İş Sanat'ın geleneksel yeni yıl konseri “Viyana Gala” English Chamber Orchestra ile 5 Ocak Cuma akşamı İş Kuleleri Salonu'ndaydı. 

Stephanie Gonley yönetimindeki English Chamber Orchestra ve soprano Corinne Cowling Viyana valsleri ve polkalarla seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Orkestra ile birlikte sahne alan dansçıların performansları, müzik ve dansın uyumunu gözler önüne serdi. Renkli kostümleri ve danslarıyla sanatseverlere görsel bir şölen sunan dansçılar, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.