Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp yılbaşı terörist suriye Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu

Michael Jackson, Madame Tussauds İstanbul’da
Dünyanın birbirinden ünlü isimlerinin balmumundan yapılmış figürlerinin sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerini gelmiş geçmiş en önemli pop yıldızlarından Michael Jackson’ın doğum gününü kutlamaya davet ediyor. Popun Kralı olarak tanınan Amerikalı sanatçıyı yakından görmek isteyenler, doğum günü olan 29 Ağustos’ta, Madame Tussauds İstanbul’u ziyaret edebilir.
 
250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul, popun efsane ismi Michael Jackson’ı doğum günü olan 29 Ağustos tarihinde ziyaret etmeye çağırıyor. 2009 yılında hayata veda eden sanatçının, doğum gününü Madame Tussauds İstanbul’da sergilenen Michael Jackson figürünü ziyaret edilebilr.

Madame Tussauds’un en dikkat çeken figürü!

Figürlerin tasarım sürecinde son derece titizlikle çalışılan Madame Tussauds’da ilk Michael Jackson figürü, gerekli ölçümlemeler ve fotoğraf çekiminden sonra 1984 yılında yapıldı. 28 Mart 1985’te sanatçı kendi figürünü görmek için bizzat Madame Tussauds Londra’yı ziyaret etti. Bu tarihten itibaren sanatçının 6 farklı versiyondan toplam 18 figürü hayata geçirildi. Michael Jackson, yapıldığı ilk günden bu yana Madame Tussauds’daki en dikkat çeken figür olmayı başardı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.