Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Podium Avm’ de Çocuklar Eğlenceye Doyacak

Ankara Podium Avm, çocukları Ağustos ayında birbirinden eğlenceli etkinliklerle ağırlamaya hazırlanıyor.

Podium Avm’de 5 Ağustos’tan itibaren her hafta sonu birbirinden keyifli etkinlik ve eğlenceli yarışmalar ile çocukların neşelerine neşe katacak. Deneyimli sihirbazların şovları ile beraber Bubble Show ve jonglörlerin akrobatik gösterileriyle çocuklar büyülü bir dünyaya adım atacaklar.

Podium Avm’ de uzman gözetmenler denetiminde profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilecek. Tüm etkinliklere her yaştan minikleri ağırlayacak. Ağustos ayı boyunca, her hafta sonu 15:00-17:00 saatleri arasında ücretsiz olarak katilim sağlanabilecek bu etkinliklere tüm Ankaralılar davetlidir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.