Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Soygun Filmi Pazar Akşamı Sony Chanel'da

Max Adams'ın yönettiği orijinal ismi Heist / Bus 657 Türke'ye çevrilen ismi ile Soygun Pazar akşamı izleyici ile Sony Chanel'de buluşacak.
2015 yapımı olan gerilim türünde filmin başrölünde Oscar ödüllü oyuncu Robert de Niro yer alıyor. Filmin konusu ise şöyle:

"Kızının hastaligi nedeniyle 3 milyon dolar'a ihtiyacı olan Vaughn, çalıştığı kumarhanenin sahibinden borç ister, ancak reddedilir. Vaughn, arkadaşı Cox ile bir plan yapar ve kumarhaneden 3 milyon dolar çalmayı başarır. Ancak kaçarken işler ters gider ve bir belediye otobüsünü kaçırıp içindeki yolcuları rehin alırlar."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.