Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı sıla

Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Gençlerde çevre bilinci ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan “Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması” kapsamında birinci olan yarışmacıya 20 bin lira ödül verilecek.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ile Türkiye Çevre Koruma Vakfı, çevre bilinci ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan fotoğraf yarışması düzenliyor. Ana konusu “Özel Çevre Koruma Bölgeleri” olan yarışmada, Türkiye’de söz konusu bölgelerdeki alanlar ve canlı türlerinin fotoğrafları yarışacak.
 
Birinciye 20 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncü sıraya 5 bin TL ve mansiyon ödülü olarak da 8 ayrı katılımcıya 2 bin 500 TL ödülün verileceği fotoğraf yarışmasına www.tabiatikesfet.com adresinden başvurulabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.