TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2016 Ödülleri Sahiplerini Buluyor

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın sonuçları yarın TRT Arı Stüdyolarında yapılacak törende açıklanacak. Tören TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

İkincisi bu yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın sonuçları açıklanıyor. Yarın saat 20.15’te TRT Arı Stüdyolarında yapılacak tören, TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

İletişim Fakültesi öğrencilerine staj imkanı sağlayan, TRT Akademi dergisi ile akademik çalışmalara yayın ortamı sunan TRT, Geleceğin İletişimcileri yarışması ile İletişim Fakültesi öğrencilerini teşvik etmeyi ve sektörle tanıştırmayı amaçlıyor.

30 Farklı Üniversiteden 887 Öğrenci Katıldı

İkincisi bu yıl düzenlenen yarışma, “Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Sesli- Görüntülü Haber Yayıncılığı ve Yeni Medya Yayıncılığı” alanlarında 17 alt kategoriden oluşuyor. Türkiye’nin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerde iletişim alanında eğitim gören öğrencilerin de başvurabildiği yarışmaya bu yıl 30 farklı üniversiteden 887 öğrenci 555 eserle katıldı.

Birincilerine 3 bin, ikincilerine 2 bin, üçüncülerine bin TL para ödülü verilecek yarışmanın ödül töreni yarın günü 20.15’te TRT Arı Stüdyolarında gerçekleşecek. Gripin konseri ve TRT sanatçılarının sahne alacağı ödül programı, TRT Okul ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.