Uçan Süpürge Kadınları Kendi Sahnesini Kuruyor Ve Açılışı Yapıyor

21. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali kapsamında kadınlar kendi sahnesini kurarak açılış yapıyor. Karum çim alanda yapılacak olan açılışa Hale Soygazi, Deniz Türkali, Derya Alabora, Ece Uslu, Tilbe Saran, Alin Taşçıyan, Işıl Özgentürk gibi isimler de katılacak.

21.Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, yarın saat 20.00’de Yetkin Dikinciler ve Dolunay Soysert’in sunuculuğunu yapacağı bir açılış gecesiyle başlayacak. Açılış gecesinde Aylin Aslım da konser verecek.

60’ın üzerinde film, 8 ayrı mekanda 17 etkinlik ile izleyici karşısına çıkacak olan festivalin açılış gecesine Hale Soygazi, Deniz Türkali, Derya Alabora, Ece Uslu, Tilbe Saran, Alin Taşçıyan, Işıl Özgentürk gibi ünlü isimler de katılacak. Gecede, Nedret Güvenç-Onur Ödülü, Yönetmen Biket İlhan- Bilge Olgaç Başarı Ödülü, Oyuncu Işık Yenersu-Bilge Olgaç Başarı Ödülü, Prof. Dr. İoanna Kuçuradi-Tema Ödülü, oyuncu Öykü Karayel-Genç Cadı Ödülü’nü alacak.

“Pedallayan Kadınlar” ise açılışa bisikletleriyle katılacak. Kadınlar, Kuğulu Park ve Tunalı turunun ardından açılış mekanına bisikletleriyle gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.