Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Beşerî Gözcüler filminin yeni posteri Avukat Sema Aksoy Dantel Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca

Güzel Oyuncu Melisa Aslı Pamuk Kanyon'da Objektiflere Takıldı

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz gün yakın arkadaşları ile akşam yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflere yansıyan tanıdık simalar arasındaydı.

2011 Türkiye Güzeli seçildikten sonra kariyerine mankenliğin yanı sıra oyunculuğu da ekleyen Pamuk, son dönemlerin başarılı kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Melisa Hanım yemek sonrası çıkışta objektiflerimize poz verdikten sonra Kanyon'da kısa bir alışveriş turuna çıktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.