Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Beşerî Dantel Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Gözcüler filminin yeni posteri Hilmi Deler Avukat Sema Aksoy

Hülya Koçyiğit: “Selim’e İlk Görüşte Aşık Olmadım”

Lifetime tv”, Kadınlara umut olacak, ilham verecek yepyeni projesi #seninmucizen ‘in ikinci bölümü Hülya Koçyiğit ile devam etti.

Kısa sürede ekranların fenomen programı haline gelen #seninmucizen ‘de bu haftanın konuğu olan Hülya Koçyiğit Ankara’da konservatuara gittiği günlerden, Anadolu’nun dört bir yanında çektiği filmlerden, Selim Soydan’la tanışma hikayesinden, Gülşah Alkoçlar’ın hastalığına kadar oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. "İlk bakışta aşk değildi benim hissettiğim… Bu kadar dürüst, efendi, düşünceli olduğunu görünce yavaş yavaş hayran oldum. Annem Büyükada’da bir otelde yer ayırtmış. İki kız kardeş dinlenmek için gittik. Fenerbahçe kamp yapmaya gelmiş. Ercan Aktuna’da oradaydı ve bizimle konuşmaya başladı. O sırada Selim geldi. Bana iltifat etmeye başladı: “Ne güzel ağlıyorsunuz, soğan suyu mu sıkıyorlar gözünüze?”. “Ne münasebet efendim, duygulanıyorum” dedim, ilk böyle tanıştık. Bir sene içinde evlendik.” açıklamasını yapıtı.

Selim Soydan Bir Gecede Kumarı Bıraktı!

Evlilik yıllarına dair samimi açıklamalarda bulunan Koçyiğit eşi Selim Soydan’ın kumar oynaması ile ilgili; “Selim’in bir dönem kötü bir alışkanlığı vardı. Kumar oynuyordu, eve geç geliyordu. Bir keresinde çok keyifsiz çok para kaybetmiş halde eve geldi. “Aç mısın bir şey yer misin? dedim. O da bana“Sen nasıl bir insansın, yanlış yaptığımı söylesene” dedi. “Bekliyorum belki bir gün anlarsın, aile reisi olduğunu, eşin ve çocuğun olduğunu senin anlaman gerekir” dedim. O gün bana söz verdi ama bir daha asla kumar oynamadı.” dedi.


“Hayatımda Yaşadığım En Kötü Şey Gülşah’ın Kanser Olduğunu Öğrendiğim Andı”

Hayatında yaşadığı en kötü şeyin kızı Gülşah Alkoçlar’ın hastalığı olduğunu dile getiren Koçyiğit konu ile ilgili; “Hayatımda yaşadığım en kötü şey Gülşah’ın kanser olduğunu öğrendiğim andı. Öğrenince neden benim çocuğum neden ben değil gibi isyan ettim Allah beni affetsin. 2 sene sonra ben kanser oldum. Allah’a karşı gelinmez. Herşeyin bir nedeni var. Gecenin sabahı var.. Hiçbir şey sonsuza kadar olumsuz karanlık değil. Tedavisi mümkün olan bir hastalıktı tedavi oldu çok şükür. Anne olarak çok sarsıldım. Kemoterapilerinde beni yanında istemedi. Anne sen gelirsen ben dayanamam ben bırakırım kendimi dedi, sen gelme ben sağlam durayım. Çocuğunuzla sınanmak çok zor bir şey.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.