Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

İzmir'den Sertab'a Yoğun İlgi

Başarılı kariyeri ve güçlü yorumu ile Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği “Sertab’ın Oda Müziği” projesi ile İzmirli sevenleriyle bir araya geliyor.

22 Nisan’da saat 21:00’da Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan konserin biletleri ise şimdiden tükendi. İzmirliler’in yoğun ilgisiyle karşılaşan Sertab Erener ve ekibi çareyi aynı gün saat 17:00 için yeni bir konser düzenlemekte buldu.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un gerçekleştireceği “Sertab’ın Oda Müziği” projesinin düzenlemelerini Çağrı Sertel yaptı. Sanatçıya Piyanoda Çağrı Sertel, Kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, VugavKurbanov; Viyolada Çağatay Şahin, Viyolonselde Yılmaz Bişer ve Kontrbasta Volkan Hürsever eşlik ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.