Öne Çıkanlar çin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu diyarbakır istanbul cumhurbaşkanı erdoğan almanya türkiye OkanZeynep Karacan Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu Manga haberleri sıla Dantel

Kırmızı Rouge Linet’i Ankaralılarla Buluşturacak

Ankara’nın unutulmaz mekânları arasında yerine alan Kırmızı Rouge, yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Canlı müzik konseptiyle Türkiye’nin önemli sanatçılarını ağırlayacak olan mekân, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Türkiye’nin en güçlü seslerinden Linet ile muhteşem bir açılışa imza atacak.


Ankara’da eğlence anlayışını değiştirerek fark yaratan D’Lux’un içinde kendine özgü konseptiyle hizmet verecek olan Kırmızı Rouge,  ünlü sanatçılar ve canlı müzik performanslarıyla Ankaralıların eğlence hayatına renk katmaya geliyor. 600 kişi oturma kapasitesine sahip olan mekân, son sistem ses ve ışık düzeniyle fark yaratacak. Türkiye’nin güçlü seslerinden Linet ile görkemli bir açılış yapmaya hazırlanana mekan, Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatacak. 


D’Lux Club ve Kırmızı Rouge İşletmecisi Ekrem Cengiz, daha önce Arcadium Alışveriş Merkezi’nde yer alan Kırmızı Rouge’u tekrar Ankaralıların hizmetine sunmak olmanın heyecanının yaşadığını söyledi. Canlı müzik performansıyla birlikte yemekli hizmet verecek olan mekanın, Türkiye’nin ünlü sanatçılarını ağırlayacağını dile getiren Cengiz, mekanın eğlence hayatında fark yaratacağını kaydetti.
 

Anahtar Kelimeler:
Linet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.