Öne Çıkanlar çin terörist fibabanka Şeyda Gürer türkiye 17 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları Yeter Artık Birader (Shaqow) Ziyaretçiler Bölüm 1 (The Strangers: Chapter 1) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Gündemde Bugün16 Mayıs 2024 Perşembe Müze Gazhane Meydan Sahnesi

Bakan Elvan Gölbaşı Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Lütfi Elvan Belediye binasında Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile görüştü.
 
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “ Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın ilçemize yapmış olduğu ziyaret bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisini elimizden geldiğince iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştık. İnşallah kendisini bir kere daha misafir etme imkanımız olur. Bakanımıza görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.