Öne Çıkanlar chp ankara tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

Başbakan Yıldırım: Bizim Yolumuz Hizmetin Yoludur

Başbakan Binali Yıldırım, “Bizim yolumuz milletin yoludur. Bizim yolumuz hizmetin yoludur. Bizim yolumuz FETO’cuların yolu değil, bizim yolumuz bölücülerin yolu değil. Bölücülerle FETO’cuların alkış tuttuğu yolda biz yürümeyiz. Biz milletle yürürüz, milletle beraber gideriz” dedi.

Başbakan Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin il başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programında konuştu. “16 Nisan halkoylamasının ardından 15 yıldır bu aziz milletin bize tevdi ettiği yükün ve emanetin sorumluluğu daha da artmıştır” diyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:
“15 yıldır omuzlarımızdaki bu emanete rağmen yalpalamadık, tökezlemedik, ayaklarımız yerden kesilmedi, samimiyetimiz asla yok olmadı. Geldiğimiz noktada şükür kat ettiğimiz mesafe ortada. Son 15 yılda bir Türkiye’yi üç Türkiye yaptık. İhracatta dört kat artış sağladık. İstikrarlı yükselişimiz bu yıl da devam ediyor. 2016’da 142 buçuk milyara düşen ihracatımız bu yıl tekrar 150 milyar dolara çıkacak. 2016 yılında yaşanan alçak FETO darbe girişimi sonrası ekonomideki bozulma sona ermiş ve 2017’nin ilk dört ayında dünyanın ekonomisi en fazla büyüyen üçüncü ülkesi olduk. Yüzde beş büyüdük, Avrupa ülkelerinin büyümesinin iki katından fazla.”

“FETO’CULARIN ALKIŞ TUTTUĞU YOLDA BİZ YÜRÜMEYİZ”
AK Parti teşkilatının 15 yıldırı, “Durmak yok, yola devam” dediğinin altını çizen Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’nü isim vermeden, “Ama bizim yolumuz milletin yoludur. Bizim yolumuz hizmetin yoludur. Bizim yolumuz FETO’cuların yolu değil, bizim yolumuz bölücülerin yolu değil. Bölücülerle FETO’cuların alkış tuttuğu yolda biz yürümeyiz. Biz milletle yürürüz, milletle beraber gideriz” şeklinde eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.