Öne Çıkanlar chp ankara tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Davutoğlu : Özal Bir Devlet Adamına Nasıl Sahip Çıkılacağının Bir Örneği Olmuştur

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 23. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Merhum Özal milletiyle bütünleşen, onun değerleriyle hemhal olmuş bir devlet adamına bu aziz topraklarda nasıl sahip çıkılacağının da örneği olmuştur” dedi.

Başbakan Davutoğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 23. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ; Özal’ın Türkiye’nin “Daha müreffeh, daha demokratik, daha modern bir yapıya kavuşması yolunda tarihi dönüşüme öncülük eden önemli bir devlet adamı” olduğu vurgulandı.

“Rahmetli Turgut Özal'ı Rahmetle ve Hürmetle Yad ediyorum”

Başbakan Davutoğlu, merhum Özal hakkında yayımladığı mesaj şöyle:

“Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde ülkemizin dünyayla bütünleşmesine, değişim ve dönüşümüne yönelik büyük hizmetlerde bulunmuştur. Merhum Özal milletiyle bütünleşen, onun değerleriyle hemhal olmuş bir devlet adamına bu aziz topraklarda nasıl sahip çıkılacağının da örneği olmuştur. Onun içten, samimi, her kesimi kucaklayan, yediden yetmiş yediye herkesle diyalog kurabilen üslubu unutulmayacak. Üstlendiği görevlerde ülkemize kazandırdığı değerlerle, yakın siyasi tarihimizin mümtaz şahsiyetleri arasında yer alan merhum Turgut Özal’ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve hürmetle yad ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.