Öne Çıkanlar çin fibabanka terörist Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov iett memurlara doğum izni euro cizre adalet bakanı bekir bozdağ berat albayrak bursa Beşerî

 Bankacılıkta Yeni Nesil: Katılım Mobil

Ziraat Katılım, yeni nesil dijital bankacılık uygulaması “Katılım Mobil”i hayata geçirdi.

Mobil Şube ile hizmet ağını geliştiren Ziraat Katılım’ın yeni nesil dijital mobil bankacılık uygulaması “Katılım Mobil” kullanıma sunuldu. Ziraat Katılım müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini mobil ortamda kolay bir şekilde yapabilmelerini ve bu uygulamayla ürün ve hizmetlerine günün her saati erişebilme olanağı sunuyor.

Katılım Mobil’in güvenli alt yapısı ile hesap hareketlerinin kolayca görüntülenmesi, para transferleri, fatura ve vergi ödemelerinin yapılması gibi çok sayıda bankacılık işleminin şubeye gitmeden pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor.

Katılım Mobil uygulaması Türkçe ve İngilizce olarak tercihli dil seçenekleriyle kullanabiliyor.

Katılım Mobil kullanıcıları, basitleştirilmiş işlem adımları sayesinde tüm bankacılık işlemlerini herhangi bir işlem ücreti ödemeden kolayca yapabilecek. Uygulama IOS ve Android tabanlı cihazlara ücretsiz indirilebilecek.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.