Öne Çıkanlar terörist Sera çin Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan fibabanka Gözcüler filminin yeni posteri CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler TOGGun yeni modeli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır TAVdan İlk Dokuz Ayda 753 Milyon Avro Ciro

GS Workinton İle ‘Yaşayan Stat’ Hayata Geçiyor

GS Workinton ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda, yılın her günü açık olacak ve Kuzey Tribünü’nde yeşil saha manzaralı olan bir çalışma alanı inşa edildi. GS Workinton’un resmi açılışı 8 Ağustos Salı günü yapılacak.

GS Workinton sayesinde isteyenler şirketlerinin adresini Türk Telekom Stadyumu olarak gösterecek veya Galatasaray efsanelerinin isimleri ile donatılan hazır ofisleri kullanabilecek. Ofislerde masa ve/veya ofis kiralayanlar sadece bilgisayarını alarak ortamda seçtiği hazır ofislere yerleşip çalışabilecekler.
Maç günleri için isteyenler kombinelerini ve maç biletini GS Workinton alanından alabilecekler.

Workinton CEO’su Pınar Massena, ofis kiracılarının toplam 750 m2’lik coworking açık alan ve hazır ofislerde bireysel olarak çalışacaklarını, toplantılarını yapacaklarını söyledi. Massena , “Stat manzaralı alanda kiralama yapanların aynı zamanda alanın hemen önünde bulunan VIP koltuklarda da ofis çalışan sayısı kadar koltuk kullanım hakkı da olacak. Türkiye’nin sportif alandaki en önemli iş projelerinden birine imza atıyoruz. Gerçek anlamda ülkemizin ilk ve tek “Yaşayan Stat” projesinin ilk adımını Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.