Öne Çıkanlar terörist çin Sera fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Gözcüler filminin yeni posteri Avukat Sema Aksoy Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî

Klasik Otomobiller Bodrum’da Gerçekleştirilen Yarışı Tamamladı

29-30 Haziran 2019 tarihlerinde Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca Bodrum'da 300 kilometrelik bir parkurda gerçekleşen Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisi’nde, klasik otomobil tutkunları bir araya geldi. QNB Finansbank’ın QNB First markası ile sponsorları arasında yer aldığı ralli, bu yıl 70 adet klasik otomobile ev sahipliği yaparak rekor sayıda katılıma imza attı.

Sponsorlar arasında QNB Finansbank’ın da bulunduğu “MESA 50. Yıl Batı Anadolu Rallisi” klasik otomobilseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Türkiye’nin ilk klasik otomobil sivil toplum kuruluşu olan Klasik Otomobil Kulübü’nün düzenlediği rallide, 1950-1980 arasında üretilmiş birbirinden değerli otomobilin katılımıyla bu yıl rekor düzeyde gerçekleşen rallide klasikler 29 Haziran Cumartesi Bodrum Yalıkavak mevkiinden start aldı.

İki günlük maraton, 30 Haziran’da Hapimag Resort Bodrum Hotel’de gerçekleşen gala gecesinde Şehnaz Sam ve Orkestrası’nın katılımcılara keyifli anlar yaşatan performansıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
QNB Finansbank
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.