Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan Gözcüler filminin yeni posteri CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî TOGGun yeni modeli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Mustafa Boydak, Türkiye Finans’tan Çekildi

Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Boydak görevinden ayrıldı. Mustafa Boydak, TFKB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de 2015 Aralık ayında TFKB’nin hakim ortağı NCB’nin CEO’su Saeed Mohammed A. Alghamdi’ye devretmişti.

Suudi Arabistan’ın en büyük bankası olan The National Commercial Bank (NCB), Türkiye Finans Katılım Bankası’nın (TFKB) yüzde 67.03 hissesi ile yönetimini elinde bulunduruyor. Aktif toplamı 40,4 milyar TL olan Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) 286 şube ve 4.091 çalışanıyla ticari/kurumsal bankacılık, girişimci bankacılık ve bireysel bankacılık segmentlerinde geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.