Öne Çıkanlar 15 Mayıs 2024 Çarşamba Gündemi bugünün gündemi açıklama suşehri el yapımı patlayıcı artvin slovenya ali ismail korkmaz davası ekmek myk tskdan savunmaya yatırım adalet bakanı bekir bozdağ

Ziraat Bankasına Gümüş Madalya

Ziraat Bankası bu yıl tüm dünyadan ve farklı sektörlerden 2 bin 100’ü aşkın kuruluşun değerlendirildiği iş dünyasının uluslararası saygın ödül platformu Stevie Awards’ta dinamik verilerle beslenen ve istatistiksel modelleri esas alan Ziraat Coğrafi Bilgi Sistemi uygulaması ile “Hizmet Sektöründe Yılın İş Geliştirme Başarısı” kategorisinde gümüş madalya aldı.

Banka’dan yapılan açıklamaya göre geliştirilen istatistiksel modellerin ilk kez Antalya’da düzenlenen 9. Uluslararası İstatistik Kongresi’nde sunulduğu Ziraat Coğrafi Bilgi Sistemi uygulaması sayesinde şubelerin kâra geçme süresi düşürülürken, şube açılış karar süreleri de önemli ölçüde azaltılıyor. Ödülün bu gerekçeyle Ziraat Bankası’na verildiği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.