Öne Çıkanlar çin istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye terörist recep tayyip erdoğan almanya OkanZeynep Karacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu

Almanya'da Real'e Şok 2-0

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmalarında  Wolfsburg, sahasında ağırladığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 2-0 yendi.

Volkswagen Arena’da oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında ceza alanında Casemiro’nun Wolfsburglu oyuncu Andre Schürrle’yi düşürmesi sonucunda İtalyan hakem Gianluca Rocchi penaltı noktasını işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren Ricardo Rodriguez takımını 1-0 öne geçirdi.

Real Madrid golden sonra baskılı oyun ortaya koysada kontratak futbolunu benimseyen alman temsilcisi 25. dakikada Maximilian Arnold'un attığı golle Wolfsburg'u rahatlatan 2. golü kaydetti. 

Bulduğu iki golden sonra daha güvenli ve kendinden emin bir futbol ortaya koyan Wolfsburg soyunma odasına 2-0 önde girdi.

 İkinci yarı daha çekişmeli bir oyuna sahne oldu. Real Madrid, bulduğu gol pozisyonlarında rakip defansı geçemedi ve Wolfsburg karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Alman ekip bu skorla tur için avantaj sağladı.

Mücadele öncesinde geniş güvenlik önlemleri alınması dikkati çekti.

Karşılaşmanın rövanşı 12 Nisan’da Madrid’de oynanacak. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.