Bol Gollü Maçta Kazanan Olmadı

Euro 2020 turnuvasına katılmak isteyen A Milli Takımımız, 15 Kasım’da Rusya ve 18 Kasım’da Macaristan zorlu maçları öncesi 2018 Dünya Kupası finalisti Hırvatistan milli takımı ile bir hazırlık maçı oynadı. Bol gollü geçen maçta kazanan olmadı.

A Milli Takımımız Hırvatistan Milli Takımı ile 3-3 berabere kaldı.

22.Dakikada A Milli Takımımız Vida'nın Cenk Tosun’a yaptığı müdahalede penaltı kazandı.

23.Dakikada Topun başına geçen Cenk Tosun penaltıyı gole çevirdi.

32.Dakikada Hırvatistan, Ante Budimir golü ile beraberliği yakaladı. Ante Budimir ceza sahasının sol tarafından girerek kalecimiz Uğurcan Çakır’ın üzerinden aşırtma vuruşunu yaparak topu ağlarımıza gönderdi.

41.Dakikada Caner'in savunma arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Deniz Türüç altıpas’ın sol çaprazından yerden vuruşununu gole çevirerek yeniden öne geçmemizi sağladı.

53.Dakikada Hırvatistan, Mario Pasalic ile yeniden beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Josip Brekalo ortasında ceza sahası içinde bulaşan Mario Pasalic topu ağlara göndererek skoru tekrar eşitledi.

56.Dakikada Sol kanattan Mislav Orsic ortasına Josip Brekalo kafa vuruşunu yaparak Hırvatistan Milli Takımını öne geçirdi.

58.Dakika Cenk Tosun şık bir pas ile ceza sahasının içinde buluşan Cengiz Ünder bekletmeden vuruşunu yaptı ve topu ağlar ile buluşturarak maça tekrar dengeyi getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.