Öne Çıkanlar çin diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail terörist türkiye cumhurbaşkanı erdoğan almanya cumhurbaşkanı Alexandra Frantti

Çin, Tokyo Olimpiyat Oyunları’na 431 Kişilik Sporcu Ordusuyla Katılıyor

23 Temmuz’da başlayacak olan Tokyo Olimpiyat Oyunları’na Çin devasa bir sporcu ordusuyla katılıyor. Çin, Tokyo Olimpiyat Oyunları’na 777 kişiden oluşan bir kafile göndereceğini açıkladı. 777 kişiden 431’ini sporcuların oluşturduğu kafilenin, Çin’in şimdiye kadar yurtdışında düzenlenen Olimpiyat Oyunları’na gönderdiği en büyük kafile olduğu belirtildi. Kafile üyelerinin neredeyse tamamının Kovid-19 aşısı olduğu vurgulandı.



Öte yandan Çin Medya Grubu (CMG), düzenlenen basın toplantısıyla Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın yayınlarıyla ilgili bilgi verdi. CMG, Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için 360 basın mensubu, 316 teknisyen ve 120 görevliden oluşan bir çalışma ekibini Japonya’ya gönderecek.

Tokyo Olimpiyat Oyunları, CCTV1, CCTV2, CCTV5, CCTV5+, CCTV4K ve Çin’in Sesi televizyon ve radyo kanalları ile China Media Group Mobile, CCTV News ve CCTV Sports dâhil olmak üzere CMG platformlarından takip edilebilecek. Tokyo Olimpiyat Oyunları 23 Temmuz ve 8 Ağustos günleri arasında, Paralimpik Oyunları ise 24 Ağustos ve 5 Eylül günleri arasında düzenlenecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.