Fenerbahçe Doğuş Basketbol Biletleri Artık Mobilet Üzerinden Satılıyor

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri artık Mobilet üzerinden satılıyor. İlk olarak, Fenerbahçe Doğuş’un 7 Ekim Cumartesi günü Banvit’le karşı karşıya geleceği lig maçının biletleri Mobilet üzerinden satışa çıktı.

iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra mobilet.com üzerinden hizmet sunan Mobilet, kullanım kolaylığı ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Mobilet kullanıcıları, kendileri ve arkadaşları için toplu bilet alımı yapabildikleri gibi, arkadaşlarının satın alabilmesi için bilet veya koltuk rezerve edebiliyor. Adına rezervasyon yapılan kişi, Mobilet’e giriş yaparak kolaylıkla arkadaşı tarafından kendisine ayrılan bileti satın alabiliyor. Çeşitli nedenlerle biletini aldığı etkinliğe gidemeyecek olanlar, biletlerini Mobilet üzerinden istedikleri kişiye transfer edebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.