Öne Çıkanlar çin türkiye almanya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail terörist diyarbakır istanbul cumhurbaşkanı çukurova belediyesi cumhurbaşkanı erdoğan

Fenerbahçe - Osmanlıspor Maçı İçin OHAL Önlemleri

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında oynanacak maça kısa zaman kala, stat çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Valiliği tarafından alınan önlemler kapsamında, maç günü bazı statların çevresinde ki yollar kapatılacak ve maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar o şekilde kalacaktı. Bunun ilk örneği bu akşam Ülker Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı öncesi başladı.

 

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı için güvenlik güçleri stat çevresinde etten duvar ördü. Saat 15.00'ten itibaren stada çıkan bütün yollar trafiğe kapatılırken passoligi olmayan kişilerin stada yaklaşmalarına bile izin verilmiyor.


Stada gelen taraftarlar ve çantaları kurulan turnikelerde  tek tek aranırken, havanın ısınması ile birlikte maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar, görev yapan polislerin işini dahada  zorlaştıracağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.