Öne Çıkanlar çin türkiye almanya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail terörist diyarbakır istanbul cumhurbaşkanı çukurova belediyesi cumhurbaşkanı erdoğan

Fenerbahçe Son Dakikada Sevindi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, Fenerbahçe, Osmanlıspor'u son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

13. dakikada Osmanlıspor önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Ceza sahası önünde topla buluşan Regattin'in sağ çaprazdan sert şutunda, uzak köşeye giden meşin yuvarlağı kaleci Fabiano tokatlayarak kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

67. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Hasan Ali Kaldırım'ın uzun taç atışında şık bir hareketle topu alan ve sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Lens'in şutunda meşin yuvarlak Karcemarskas'tan döndü. Pozisyonun devamında Fernandao'nun vuruşunda ise bir kez daha Karcemarskas topu çeldi. sonrasında  savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

90. dakikada karşılaşma berabere bitecek derken Sarı Lacivertliler öne geçti. Bu dakikada Sağdan Lens'in kullandığı kornerde, ceza sahası içinde topu kontrol eden Mehmet Topal, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. 1-0

Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçe zorlu mücadelede Osmanlıspor'u 1-0 yenerek 4 hafta sonra 3 puanla tanıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.