Galatasaray 3 Puanı Tek Golle Aldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunun 2. haftasında Göztepe’yi Onyekuru’nun golüyle 1-0 yendi. Galatasaray böylece ikinci haftada ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6’ya yükseltti.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 6. dakikada konuk ekip Göztepe’den geldi. Sol çizgide topla buluşan Yasin Öztekin’in ceza sahasına girerken vuruşu kaleci Muslera’da kaldı.

Galatasaray'ın ilk tehlikesi ise 19. dakikada geldi. Sinan’ın sağ kanattan içeri doğru çevirdiği topa ceza alanı ön çizgisinden vuruş yapan Nagatomo, kaleci Göktuğ'da kaldı. 

20. dakikada konuk ekip yine Yasin ile Galatasaray kalesini yokladı. 

Bu dakikadan sonra gol için ataklarını artıran Cim Bom 36. dakikada maçın etkili ismi Nagatomo’nun ortasına Eren ön direkte kafayı vuramayınca mutlak bir golden oldu. 

Galatasaray aradığı golü 42. dakikada buldu. Bu dakikada kontratağa çıkan Galatasaray'da Fernando’nun savunma arkasına attığı topu Onyekuru bekletmeden aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

İlk 45 dakika Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıya da etkili başladı. 47’de Maicon’un kullandığı üst ağlarda kalırken 54’te Onyekuru’nun pasında Sinan vuruşu yandan auta çıktı. 56. dakikada ise Nagatomo’nun pasıyla topu ceza alanı içinde kontrol eden Gomis’in vuruşunda kaleci Göktuğ açıyı iyi kapatarak gole izin vermedi.

58. dakikada Göztepe'nin beraberlik şansında top üst direkten dündü. Yasin’in kullandığı köşe vuruşunda Tayfur’un kafası üst direkten geri döndü. 

61. dakikada Galatasaray’da yeni transfer Emre Akbaba oyuna dahil oldu. 

64. dakikada Galatasaray çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Mariano’nun ortasında Belhanda ve Gomis topa birlikte hareketlenirken, Belhanda’nın şutunu kaleci son anda köşeden çıkararak gole izin vermedi. 

Kalan bölümünde başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı ve puanını 6'ya yükseltti. Göztepe ise 2 maç sonunda henüz puan ile tanışamadı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.