Galatasaray 69–62 Perfumerias Avenida

Galatasaray EuroCup Women yarı final turu ilk maçında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda  İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida' yı 69-62 mağlup etti. 

Mücadelede ilk periyodu karşılıklı basketler ile geçti ve 18-18 eşitlikle tamamlandı. İkinci periyotta rakibi karşısında tutuk başlayan ve geriye düşen temsilcimiz Galatasaray Işıl Alben'in sayılarıyla yeniden 26-25 öne geçti.Galatasaray 8-0’lık seri yakalayarak çeyreğin bitimine iki buçuk dakika kala skoru 34-25’e getirdi ve  İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida' ya mola aldırdı. Mola'dan iyi dönen rakibimiz 5-0 seri yakaladı ve soyunma odasına temsilcimiz Galatasaray 36-30 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe de iki takımda karşılıklı sayılarla başladı ve final periyoduna Galatasaray 53-48 önde girdi.

Final periyoduna,Jelena Dubljevic’in üst üste 4 sayısıyla giren sarı-kırmızılılar skoru 57-51’e getirdi. Rakip İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida sayılar üreterek farkı 2 sayıya indirdi. Temsilcimiz farkın inmesinden sonra mola aldı. Mola'dan müthiş dönen Galatasaray 6-0 seri yakalayarak yeniden farkı açtı.  Son bölümlerde Dubljevic ve Petronyte’den gelen sayılarla Galatasaray karşılaşmadan 69-62 galip ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.