Öne Çıkanlar ırak fetö pkk TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

Galatasaray'da  Igor Tudor Dönemi Sona Erdi

Galatasaray Yönetim Kurulu Toplantısından Teknik Direktör Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı çıktı. Yönetim Kurulu toplantısı sonucu sarı kırmızılı ekibin en son Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilmesinden sonra kötü gidişin faturasını Teknik Direktör Igor Tudor' a keserek yollarını ayırdı.  

Galatasaray kulubünden yapılan açıklamada; "18 Aralık Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın Hırvat Teknik Direktör Sayın Igor Tudor ile yollarını ayırması kararı alınmıştır.

2016-2017 sezonun son 14 haftasında Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nı çalıştırmaya başlayan Igor Tudor, 17 Aralık Pazar günü oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçına kadar takımımızın başında 34 maça çıktı. Galatasaray bu mücadelelerde 19 galibiyet elde ederken, 4 kez berabere kaldı ve sahadan 11 kez mağlup ayrıldı.

Igor Tudor’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.