Öne Çıkanlar Sera terörist çin fibabanka Beşerî Dantel Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Gözcüler filminin yeni posteri Hilmi Deler Avukat Sema Aksoy

Galatasaray Yaptırdığı Oteli Satışa Çıkarıyor

UEFA'dan aldığı  bir yıllık men cezası ile ayrıca banka borçlarına her yıl faizlerle beraber milyonlarca Dolar ödemek zorunda kalan yönetim Mecidiyeköy'de yaptırdığı oteli satma kararı aldı.

Başkan Dursun Özbek'in ilk kez mali genel kurulda dile getirdiği bu fikri faaliyete geçirmek için harekete geçti. Alınan kredi ile birlikte toplam maliyeti 30 milyon Dolar'ı bulan otelin, temmuz ayında tamamlanır tamamlanmaz satışa çıkarılacağı söyleniyor.

 

SATIŞ RAKAMI 150 MİLYON DOLAR

Yönetim, oteli 150 milyon Dolara elinden çıkarıp maliyet rakamını düştükten sonra  120 ila 125 milyon Dolar'a yakın kar elde etmeyi planlıyor.

 

 

 

SATMAK İŞLETMEKTEN DAHA CAZİP GELDİ

Bu parayı tamamen artan banka kredi borçlarını kapamak için kullanacak olan başkan Dursun Özbek, kulübün ekonomisini alt üst eden faizlerden sıyrılmayı hedefliyor.

17 bin metrekare üzerine inşâ edilen oteli önce kulübün işleterek yılda 5 milyon Dolar gelir elde edeceğini belirten yönetim, daha sonra yaptığı hesapla bu plandan vazgeçmiş ve satarak gelir elde etme yöntemine başvurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.