Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ICBC) Asena Iveco

Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez İle Üzülmüyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Bursaspor'u 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Bursaspor'u eli boş gönderdi.

Gençlerbirliği, teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile kazanmaya devam ediyor.

Sezonun ilk yarısının son maçına teknik direktör Yılmaz Vural ile çıkan Gençlerbirligi'nde başkan İlhan Cavcav, 2-0'lık yenilginin ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırarak, takımı Spor Toto Süper Lig deneyimi olmayan İbrahim Üzülmez'e emanet etti. İkinci devreye fırtına gibi giren Gençlerbirliği hocasını da taraftarınıda üzmüyor İkinci devrenin ilk 4 haftasında 4 de 4 yaparak ilk devrede topladığı 13 puana yakın 12 puan topladılar. Ligin dibinden kurtuldular.

Devre arası kampında İbrahim Üzülmez yönetiminde hazırlanan başkent temsilcisi, 2. yarıya deplasmanda alınan Çaykur Rizespor galibiyetiyle başladı.

Rize'den 3-2'lik skorla 3 puan alarak dönen kırmızı-siyahlılar, ligin 19. haftasında Ankara'da konuk ettiği Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 20. haftasındaki Kasımpaşa maçında da tek golle 3 puanı almayı başaran Gençlerbirliği, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile 4 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor'u da başkentten puansız göndermeyi başardı.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez : Rehavete kapılıp gardımızı düşürmemeliyiz

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 2-0 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, çok çalıştıklarını ve karşılığını aldıklarını belirterek, "Rehavete kapılıp gardımızı düşürmemeliyiz" dedi. 

Yeşil Beyazlı takım karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kırmızı-siyahlı takımın iyi yolda olduğunu, çok çalıştığını ve alınan galibiyetlerle de bunun karşılığını aldığını dile getiren İbrahim Üzülmez, "Kaliteli bir takıma karşı oynadık. İstekli, arzulu, mücadele eden bir takımız. İkinci yarı sıkıntı yaşadık, çok adamla geldiklerinde takım defansı yaptık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 4 maçta 4 galibiyet bizi çok mutlu ediyor ama rehavete kapılıp gardımızı düşürmemeliyiz" diye konuştu.

Üzülmez, bir gazetecinin "Sihirli değneğinizin sırrı nedir" sorusuna, "Sihirli değneğin sırrını şimdi söylemeyeyim, birkaç maç daha kazanalım sonra söylerim" diyerek esprili bir yanıt verdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.