Öne Çıkanlar Sera terörist çin fibabanka Dantel Beşerî Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Gözcüler filminin yeni posteri Hilmi Deler Avukat Sema Aksoy

Lukas Podolski Gitme Konusunda Net Konuştu

Lukas Podolski yaptığı Türkçe açıklamalarla gitme haberlerine son noktayı koydu.

Twitter hesabından Türkçe olarak yayınladığı mesajda, Ülkeden ayrılmak istediğini söylemediğini belirten Alman oyuncu, ''Maalesef basında yine gerçek olmayan bir haber konuşuluyor. Ben hiçbir zaman bu ülkeden ayrılmak istediğimi söylemedim'' dedi. ''Benim hakkımda konuşan kimseye inanmayın. Herkesin sadece kendi hayatı hakkında konuşması daha iyi olur'' diye konuştu.

Ailesini ön planda tuttuğunu vurgulayan Podolski ''Ben bu olaydan sonra kendi ailemi düşündüğümü söyledim, her Türk anne babanın çocuklarını düşündüğü gibi! Bundan başka hiçbir şey söylemedim'' diyerek gidiyor haberlerini yalanladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.